Medewerker campus flexpack werkt met zwart onderdeel aan lopende band
SCHRIJF MEE AAN ONS VERHAAL

Vrijwilligerswerk

Wil je je eigen talenten gebruiken om het talent van NEKTARI verder in beweging te zetten? We zoeken altijd hulp om onder andere mee te werken in onze ateliers, leren ontspanningsactiviteiten te organiseren, les te geven aan anderstaligen of technische vaardigheden aan te leren.

STEUN financiEEL

Sponsoring en Legaten

Geloof je dat sociaal ondernemerschap een grote toekomst mag hebben? Heb jezelf geen tijd maar je wil het verhaal en de projecten van NEKTARI financieel steunen? Neem contact op en we bekijken met jou wat mogelijk is.

Overzichtsfoto trappenhal nektari met logo op witte muur, links rode muur
Begeleider en cliënt die samen een taak uitvoeren in campus Flexpack
DEEL je IDEEën

Projecten

Heb je een idee of voorstel voor een duurzaam en sociaal project? Zoek je een partner die mee nadenkt over het bieden van kansen aan mensen met een afstand tot een zelfstandig leven of voor wie het moeilijk is om op de reguliere arbeidsmarkt een betekenisvolle job te vinden? Wij luisteren en denken heel graag mee.

schenk een deel van je NALATENSCHAP

Een heuse schenking

Het gebeurt niet vaak dat een volledige woning geschonken wordt aan onze vzw. Wijlen Frans Peeters bedankte zo NEKTARI voor de ondersteuning die hun zoon Erwin genoot op campus Flegado. Onze organisatie is op zoek naar de juiste bestemming waarbij zorg voor kwetsbaren centraal staat. We gaan in overleg met de gemeente Bornem om bouwkundige opties en mogelijke uitrol van bepaalde activiteiten af te stemmen. De nodige renovatie willen we graag koppelen aan een tewerkstellingstraject waar jongeren een stiel aangeleerd krijgen. Vrijwilligerstielmannen zijn van harte welkom om mee na te denken en jongeren te begeleiden. Ook technische scholen kunnen aan dit projectbijdragen. Het levert hen een jaar lang een‘real life’ leslokaal op. Het wordt ongetwijfeld een boeiende reis!

Cliënt en medewerker die samen planten verpotten in campus Flegado