Mevrouw, Mijnheer,
Beste sympathisant !

Na een afwezigheid van 2 jaar zijn we verheugd dat we in 2022 opnieuw ons tuinfeest mogen en kunnen organiseren. En … we hebben er zin in!

De natuur komt weer volop tot wasdom, de zon lokt ons naar buiten, de BBQ wordt van onder het stof gehaald, de grote kuiskoorts laait weer op, de vakantie is op komst… Het ene geeft al meer aanleiding tot vieren dan het andere, maar we laten ons niet kennen en richten ook dit jaar weer ons traditionele TUINFEEST in, nu al voor de vierendertigste keer !

Op ZATERDAG 11 juni 2022 kunt u van 12.00 uur tot 20.30 uur bij ons terecht voor een verzorgde maaltijd in het gelegenheidsrestaurant of genieten van onze reuze-barbecue (Download menu hier). Natuurlijk kan u ook gewoon iets komen drinken of een ijsje eten. Stemming en sfeer gegarandeerd !

Wij hopen van een stralende zon te kunnen genieten in onze gezellige tuin, maar zelfs als de regengoden ons die dag vergasten op een verkwikkend buitje, hebben we nog voldoende zitplaatsen in refter en feesttent. Dus, geen nood, u kan rustig van uw maaltijd smullen, en tussen twee gangen in ook eens uw kans wagen met onze tombola. En voor de kleinsten zijn er in de sportzaal fijne spelletjes en plezier op het springkasteel. Ook kan je een bezoekje brengen aan ons dierenerf en groenten/kruidentuin.

De opbrengst zal worden besteed aan de verdere uitbouw van onze afdeling Zorg met name de campussen Flegado en t'Onzent.

Uw steun is dus meer dan welkom ! Mocht u belet zijn, maar toch een bijdrage willen leveren, nemen wij graag uw financiële gift in ontvangst: ons rekeningnummer is BE87 0010 9543 0494. Voor giften vanaf 40,00 euro leveren wij een attest af voor belastingvrijstelling.

Bij voorbaat al van harte bedankt voor uw sympathie en steun, en graag tot binnenkort.  We verwachten u !!!

Met vriendelijke groeten,

Cliënten, Raad van Bestuur, directie en medewerkers

                                                                                 

Verwante berichten