Met de lancering van "Housekeeping", zetten we met NEKTARI een belangrijke stap in de richting van het verwezenlijken van onze visie: een sterker en meer verbonden sociaal netwerk in onze regio. We geloven sterk in het bieden van kansen aan iedereen die in onze gemeenschap woont en wil werken, en zich in de meest kwetsbare (arbeids)situaties bevindt. Bedoeling is om een getalenteerd en zorgzaam Housekeeping team samen te stellen, van bij voorkeur interne werknemers, die samen instaan voor orde en netheid van onze faciliteiten op verschillende locaties.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit project biedt, zowel voor onze interne werknemers als voor de gemeenschap. Met Housekeeping laten we zien dat het mogelijk is om economische groei te combineren met sociale verantwoordelijkheid, en we kijken ernaar uit om dit project verder uit te breiden en te laten bloeien in de komende jaren.

Met Housekeeping richten we ons op het aanbieden van werkgelegenheid en ondersteuning aan mensen uit onze regio die op zoek zijn naar mogelijkheden om hun vaardigheden en talenten in te zetten. Daarbij bieden we ook mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. We investeren in training en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze teamleden de vaardigheden en kennis hebben die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun werk en daarbuiten. Daarnaast streven we ernaar een ondersteunende en inclusieve werkomgeving te creëren waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

Zin om deel uit te maken van dit team?

Check snel onze vacatures.

Verwante berichten