Bij NEKTARI zetten we ons jaarlijks in voor Kom op tegen Kanker met sportieve en gezamenlijke inspanningen. Onze dappere NEKTARI-sportievelingen gaan de uitdaging aan door 100 km te lopen en/of 1000 km te fietsen, waarbij het volledige inschrijvingsgeld rechtstreeks naar Kom op tegen Kanker gaat.

Zo werd er 100km gelopen in Halle door Mike, Sander, Kristof, Robbe en Bruno op zondag 17 maart.

Ze behaalden in 3,5 uur een geweldige 59e plaats van de 872 deelnemende ploegen.

Van 8 tot 12 mei zal er ook nog 1000 km gefietst worden.

Om het inschrijvingsgeld bij elkaar te krijgen, organiseert ons geweldige KOTK-team gedurende het hele jaar verschillende acties. Van hartverwarmende koekjesverkoop tot gezellige spaghetti-avonden en een legendarische quiz, elke inspanning draagt bij aan het verwezenlijken van onze gezamenlijke missie: een wereld zonder kanker.

Samen bundelen we onze krachten, niet alleen in sport, maar ook in solidariteit, om hoop te bieden aan degenen die getroffen zijn door deze ziekte. Bij NEKTARI geloven we in het maken van een verschil, en met elke stap en elke pedaalslag brengen we ons doel dichter bij de realiteit. Doe met ons mee en steun Kom op tegen Kanker!

In 2025 fietsen en lopen we in de Schorre in Boom! Een thuismatch dus! We hopen op extra veel supporters dan. Heb je zin om aan te sluiten bij ons sportief team of om te helpen bij een inzamelactie? Alle hulp is welkom, dus stuur zeker een mailtje naar iemand van het KOTK-team:

mike.elsas@nektari.be

kenny.grootaerd@nektari.be

Een grote dank aan ons toegewijde Kom op tegen Kanker-team binnen NEKTARI! Hartverwarmend om te zien hoe jullie elk jaar opnieuw niet alleen sportief excelleren, maar ook met passie en creativiteit inzamelacties organiseren die hoop en steun bieden aan zovele mensen.

Verwante berichten