Bij NEKTARI geloven we in het potentieel van samenwerking met start-ups en lokale ondernemers. Vaak zijn zij op zoek naar flexibele, op maat gemaakte logistieke of productionele oplossingen.

Graag verkennen we samen met hen of we lokale werkzoekenden duurzaam kunnen inzetten in het arbeidsproces, en we zo invulling kunnen geven aan bepaalde talenten.

We onderzoeken dan hoe specifieke vaardigheden en operationele oplossingen kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van bedrijfsdoelen, en creëren we een lokale arbeidsmarkt waarin iedereen in de regio de kans krijgt om duurzaam aan het werk te gaan.

Een uitstekend voorbeeld hiervan is Panta Club.

Hoe vervelend is het niet als uw kind weeral uit zijn/haar fiets gegroeid is? Weeral op zoek naar een nieuwe en de oude in de garage laten staan? Panta Club biedt dé oplossing met een meegroei abonnement voor hoogwaardige en veilige kinderfietsen.

NEKTARI Flexpack verzorgt het onderhoud van de fietsen en de distributie naar klanten.

I Just Love Breakfast is een ander mooi voorbeeld. De handgemaakte bio-granola wordt geproduceerd bij NEKTARI, waar ook de opslag en verzending gebeurt.

Steffi van MissC maakt ecologische en duurzame kaarsen en kamersprays. Natuurlijke producten die veilig zijn voor mens, dier en milieu. Voor fabricage, opslag en verzending kan Steffi ook rekenen op de expertise van NEKTARI.

Mark en Greet van Komrads roepen de hulp in van NEKTARI om hun duurzame sneakers op te slaan en de logistiek van hun webshop. Daarnaast verzamelen ze samen met NEKTARI oude sneakers weer in, en bekijken verschillende pistes om er een nieuw eindproduct van te maken.

Deze mooie partnerships tussen NEKTARI en de start-ups tonen aan hoe gezamenlijke inspanningen niet alleen zakelijke doelstellingen bewerkstelligen, maar ook een positieve impact kunnen hebben op de lokale gemeenschap door inclusieve tewerkstelling te bevorderen.

Verwante berichten