A touch of Rose uit Bornem en NEKTARI slaan de handen in elkaar om ondersteuning te bieden aan allen die geconfronteerd worden met kwetsbaarheden en moeilijke periodes.

Meer dan tien jaar geleden begon A touch of Rose haar missie om het welzijn van patiënten met kanker en hun families te bevorderen. De bewustwording rond kanker is de afgelopen jaren toegenomen, en er is nood om de focus te verruimen.

NEKTARI zet zich in voor het versterken van het sociaal en economisch weefsel in onze regio en biedt ondersteuning aan personen in kwetsbare situaties.

Nu bundelen we onze krachten: of het nu gaat om mensen met een beperking, taalbarrières of een recente kankerdiagnose, we geloven dat iedereen recht heeft op de ondersteuning die ze nodig hebben.

Samen willen we onze kennis en expertise delen om de gemeenschap te versterken en kwetsbaren in onze maatschappij bij te staan.

Daarom slaan we de handen in elkaar om diverse activiteiten en workshops te organiseren en zo een breed scala aan behoeften te vervullen.

Wat dit partnerschap extra speciaal maakt, is de meerwaarde van de mooie locaties. Op termijn willen we zowel het Hof van Coolhem en het WinkelAtelier van NEKTARI als The house of Rose transformeren tot inclusieve welzijnscentra. Dit stelt ons in staat om de juiste omgeving te bieden, zowel intiem als een groen kader, afhankelijk van de behoeften van de activiteit.

Verwante berichten