Vanuit de ambitie om het sociaal en economisch weefsel in de regio te versterken, wil NEKTARI ook wat betreft vrijetijdsbesteding zoveel mogelijk deuren openen.

Door een inclusief beleid te voeren, gaan we samen het engagement aan om voor iedereen in kwetsbare (arbeids)situaties drempels weg te werken en hen zo volwaardig te laten deelnemen aan onze lokale samenleving. Deze drempels (beperkt budget, fysieke of mentale beperking, …) uiten zich uiteraard ook op het vlak van vrijetijdsbesteding. Het aanbod van toegankelijke daguitstappen, activiteiten en evenementen is verspreid en informatie niet altijd eenvoudig te vinden. Daarom bieden wij graag de ondersteuning in die zoektocht.

Het WinkelAtelier van NEKTARI is vanaf nu een officieel Rap op Stap-infopunt!

Rap op Stap kan je je best voorstellen als kleine, lokale, laagdrempelige reisbureautjes. Je hoeft geen lid te zijn en geen afspraak te maken. Je stapt gewoon naar binnen. We willen iedereen die langskomt goed en op maat helpen met het vinden van de geschikte activiteit of daguitstap en eventueel aangepast vervoer.

Het WinkelAtelier van NEKTARI, Stationsstraat 19, 2870 Puurs-Sint-Amands

Open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, van 10u tot 15.30u.

Ontdek hier het vrijetijdsaanbod 2024 van NEKTARI.

En ontdek hier meer info over de 'iedereen verdient vakantie'-mogelijkheden in de regio.

Verwante berichten