Bar Boerderie: de wortel naar een hechtere buurt

Een exclusief inclusief project.

Bar Boerderie is een bar op de Flegado Boerderij, waar iedereen, met of zonder beperking, samenkomt, elkaar ontmoet en een aangename tijd beleeft. Op onze bar kan je niet alleen genieten van een fris pintje, maar je kan er ook onze dieren ontdekken, tot rust komen in onze moestuintjes of een babbeltje slaan met onze cliënten. Kortom, het is de ideale plaats om te verpozen met vrienden en familie. Zo houden ook wandelaars en fietsers graag een tussenstop bij ons, om even op adem te komen en te genieten van de prachtige omgeving .

Het uitgangspunt van dit project is natuurlijk onze visie, waarmee we de levenskwaliteit van onze cliënten willen verhogen. We doen dit door hun capaciteiten en talenten maximaal in te zetten zodat hun eigenwaarde en bekwaamheidsgevoel verhoogt. Cliënten krijgen de mogelijkheid hun vaardigheden te benutten als ober, dj, afwasser en kok.  Als volleerde cafébazen zullen zij je maar al te graag verwelkomen en ontvangen in onze bar!

We dromen ervan om met dit inclusieproject een samenwerking uit te bouwen tussen cliënten, medewerkers en buurtbewoners. We hopen op deze manier een buurt te creëren die voor iedereen open staat en waar een samenhorigheidsgevoel heerst. We bedanken dan ook graag alle sponsors die dit project mee mogelijk gemaakt hebben.

Je vindt Bar Boerderie terug op de boerderij van Flegado. Die bevindt zich achter de sporthal van Flegado/ gemeente Puurs-Sint-Amands en is bereikbaar via de parking.

OPENINGSUREN

Elke woensdag: 14 uur tot 17uur
Elke zaterdag: 14 uur tot 17 uur

Bekijk zeker ook ons zomerprogramma voor onze speciale edities!

Contact: BarBoerderie@nektari.be                                                                       

Verwante berichten