Het Hof van Coolhem en Patty's Kitchen nodigen u uit voor een overheerlijke brunch op een unieke locatie, elke laatste zondag van de maand.

De eerste editie was alvast een groot succes!

Zorg dat je zeker de volgende niet mist op zondag 26 februari tussen 9.30u en 12.00u!
Dan kan je op deze idyllische locatie van het Hof van Coolhem à volonté genieten van het uitgebreide brunch-buffet verzorgd door Patty's Kitchen, met een glaasje cava of versgeperst fruitsap bij ontvangst.

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt (40)! Eentje volzet, geen nood, want Patty komt elke laatste zondag van de maand heerlijk koken in het Hof van Coolhem.

INSCHRIJVEN (editie zondag 26 februari):

-tem 22 februari 12u 's middags via hallo@hofvancoolhem.be

-30€/per volwassene (inclusief glaasje cava of versgeperst fruitsap bij ontvangst); 15€/per kind (tot 12 jaar, inclusief glas versgeperst fruitsap)

Wat mag je zoal verwachten op het uitgebreide Brunch-buffet:

2 pistolets, gesneden brood, een croissant, spiegeleitjes, american pancakes, yoghurt met fruit en homemade granola, humus van zoete aardappel en geitenkaas, homemade eiersalade, kaas (maredsous en brie) en charcuterie (serrano, ham & salami), homemade choco (wit & melk) & homemade frambozen confituur, quiche, verschillende salades, gebak of taart.

VOLGENDE EDITIES 2023:

-Zondag 26 maart 2023

-Zondag 30 april 2023

-Zondag 28 mei 2023

-Zondag 25 juni 2023

Over Patty's Kitchen:

Patty is een echte food entrepreneur. Ze is gepassioneerd door eten, koken en bakken, daarom maakte ze er haar beroep van. Eerst als voedingstechnoloog en banketbakker. Dit deed ze 8 jaar in Chili en 6 jaar in België. Sinds 2016 kriebelt het ondernemersbeestje in haar en richt ze haar pijlen op de horeca-wereld. In haar keuken wordt lekker en gezond eten gemaakt, met veel kleur, en veel smaak!

Hopelijk tot dan!

Verwante berichten