Bar Boerderie is een bar op de boerderij van campus Flegado, waar iedereen welkom is, elkaar ontmoet en een aangename tijd beleeft. Op de bar kan je niet alleen genieten van een fris pintje, maar je kan er ook onze dieren ontdekken, tot rust komen in onze moestuintjes of een babbeltje slaan met de cliënten en medewerkers. Het is de ideale plaats om te verpozen met vrienden en familie. Zo houden ook wandelaars en fietsers graag een tussenstop bij ons, om even op adem te komen en te genieten van de prachtige omgeving.

Het uitgangspunt van dit project is natuurlijk de visie van NEKTARI, waarmee we de levenskwaliteit van de cliënten willen verhogen. We zetten hun talenten maximaal in om hun bekwaamheidsgevoel te verhogen. Cliënten krijgen de mogelijkheid om hun vaardigheden in te zetten als ober,dj, afwasser of kok. Als volleerde cafébazen zullen zij je maar al te graag verwelkomen en ontvangen in de bar

We dromen ervan om met dit inclusieproject een samenwerking uit te bouwen tussen cliënten, medewerkers en buurtbewoners.

We hopen op deze manier een buurt te creëren die voor iedereen open staat en waar een samenhorigheidsgevoel heerst.We dromen ervan om met dit inclusieproject een samenwerking uit te bouwen tussen cliënten, medewerkers en buurtbewoners.

Bar Boerderie bevindt zich achter de sporthal van campus Flegado/gemeente Puurs-Sint-Amands en is bereikbaar via de parking.

Verwante berichten